A vrut să-și cumpere o mașină și a găsit pe net acest anunț: kilometri puțini, unic proprietar, culoare frumoasă, merita orice bănuț. Când s-a dus să o vadă a descoperit un detaliu care l-a pus pe gânduri. Ce a făcut bărbatul și ce a aflat apoi, e lecție pentru toată lumea!!!

1295
DISTRIBUIȚI

Un bărbat, pe nume Florin Obreja, a vrut să își cumpere o mașină și de la început a căutat un autoturism cât mai bun, mai nou, bine întreținut, cu puțini kilometri la bord și care să se încadreze în bugetul destinat noii achiziții.

Cum informația e la un click distanță, bărbatul a căutat mașină pe un site de pe internet. Și a găsit un anunț
cu o mașină din 2017, cu 6.000 de kilometri la bord, unic proprietar, avea și o culoare frumoasă, dar puțin cam scumpă pentru buzunarul lui. Chiar și așa, bărbatul a considerat că merită efortul și a făcut un împrumut ca să-și cumpere mașina.

Bărbatul a mers apoi să vadă mașina, iar după câteva minute și-a dat seama că lucrurile nu erau deloc „roze” așa cum erau descrise în anunțul de pe site.

„Am mers, am vazut-o, dupa cateva schimburi de replici mi-am dat seama ca proprietarul care imi prezenta masina nu era si proprietarul din acte. Am aflat ca de fapt are masina unui frate a carui nevasta se operase de urgenta si care era , normal, la spital. Am aflat ca Fordurile Fiesta au niste cute si niste suduri ciudate” ca asa-s ei neglijenti in fabrica”…De astea… Cateva amanunte mi-au trezit curiozitatea si am inceput sa caut.”, a scris Florin Obreja pe pagina sa de socializare.

Așa a descoperit Florin câteva fotografii cu autoturismul înainte de a fi pus în vânzare.

Iată cum arată autoturismul cu doar patru luni înainte:

Postarea bărbatul a strâns în aproximativ 24 de ore multe reacții din partea internauților, unii dintre ei semnalând, la rândul lor, problemele cu care s-au confruntat când au vrut să-și cumpere o mașină.

Redăm integral postarea lui Florin Obreja:

„Am fost sa iau o masina din Bucuresti. Si ,daca tot schimbi masina rar, incerci sa gasesti un autoturism cat mai bun, mai nou, mai bine intretinut si cu mai multe optionale.
Am gasit pe net un anunt care vindea o masina din 2017, cu 6000 de kilometri la bord, unic proprietar, culoare frumoasa…o minunatie, ce mai… putin peste bugetul meu, dar am decis ca merita facut un efort(imprumut).

NICIUN COMENTARIU